...

Regisztráció a nyereményjátékra

A nyereményjátékba való résztvételhez add meg a neved és az email címed

Tisztában vagyok a nyereményjáték szabályaival, és a PureMana adatkezelési tájékoztatójával. Bármikor leiratkozhatsz

Nyerj akár 50.000 Ft értékben

Az eddigi legnagyobb nyereményjátékunk!

  • Egy nyertes: 5 db szabadon választható PureMana karkötő
  • Öt nyertes:    1 db szabadon választható PureMana karkötő

Regisztrálj időben!

A játékban való részvétellel elfogadod jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át (Adatvédelmi nyilatkozat).

JÁTÉKSZABÁLY

A puremana.hu által indított nyereményjáték („Játék”) a puremana.hu Facebook/Weboldalán érhető el.  A játék nyereményeit az idővonalon egy posztban hozzászólásban a puremana.hu Facebook oldal teszi közzé. A játék időtartamát és a sorsolás időpontját a puremana.hu határozza meg, a sorsolásra a puremana.hu által kijelölt helyen kerül sor.

1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1.1 A játék meghirdetője és szervezője: puremana.hu
 elérhetősége: kapcsolat@puremana.hu

1.2 A Játékban való részvételnek vásárlás, valamint a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.
A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a puremana.hu által az megadott módon regisztrál vagy a megadott feltételeket teljesíti és elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályt – annak minden feltételét elfogadja.

1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a puremana.hu dolgozói és ezek közeli hozzátartozói, valamint az Játék szervezésében közreműködő ügynökségek és alvállalkozók munkatársai és ezen személyek közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b) pont)(„Játékos”).

1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei,
– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;
– a Játékos rendelkezik Facebook hozzáféréssel és e-mail címmel;
– a Játékos minden egyéb feltételnek megfelel, amit a puremana.hu az idővonalán meghatároz.

2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK

2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja a puremana.hu honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozatot”.

2.2 A puremana.hu az idővonalon megjelent játékokhoz esetenként regisztrációt kér, a gyűjtött adatokat tároljuk – a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – harmadik fél számára semmilyen adatot NEM ad ki!
Amennyiben a nyertes a számára kiküldött email értesítésre két munkanapon belül nem reagál, úgy a puremana.hu megismétli a sorsolást és értesíti a régi nyertest, hogy nyertes státusza törlésre került.
Egyéb rendelkezések:
– 14 éven aluliak nem játszhatnak,
– csak Magyarországi játékosok játszhatnak,
– a játékban való részvételnek nem feltétele a felhasználók általi fénykép, videó, vagy egyéb tartalom feltöltése a Facebookra vagy más oldalra – ilyen anyagokat a puremana.hu nem kér,
– a játék nyertesét (nyerteseit) a Facebooktól függetlenül értesítjük (telefon, email, stb.),
– a nyertes adatait a puremana.hu nem teszi közzé a Facebook idővonalán.
– a játék a Facebook idővonalon kerül megrendezésre, de a Facebooknak vagy más Facebookhoz köthető cégnek/vállalkozásnak nincs köze hozzá, felelősséggel nem tartozik a játék megrendezéséért.

3. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:

3.1 A Játék nyerteseit a puremana.hu Facebook privát üzenetben, illetve a nyertesek postafiókjába küldött levélben tájékoztatja. A nyeremények átvétele: a sikeres kapcsolatfelvétel alatt egyeztetett címre a puremana.hu költségén kerül postázásra.

3.2 A nyertesnek személyazonosságát igazolnia kell arra alkalmas személyi okmányával. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyeremény átvételére (nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre) csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

3.3 A nyeremény készpénzre nem váltható át. A puremana.hu fenntartja a jogot, hogy amennyiben az adott nyeremény a készletből már nem elérhető, a nyereményeket egyéb, hasonló értékű és fajtájú nyereményekkel helyettesítse.

Tisztában vagyok a nyereményjáték szabályaival, és a PureMana adatkezelési tájékoztatójával. Bármikor leiratkozhatsz